პაპარდელე ტრუფელით

დააგემოვნეთ თეთრი ღვინით დაბალანსებული შავი ტრუფელისა და პარმეზანის ინტენსიური არომატები, რომელიც პაპარდელეს გემოს დაუვიწყარს ხდის. უგემრიელესი პაპარდელე შავი ტრუფელით შეგიძლიათ მოამზადოთ Gastronome-ის პროდუქციის გამოყენებით. ჩვენთან არსებული საუკეთესო ხარისხის იტალიური პასტა- De Cecco მოგცემთ შესაძლებლობას, შეიგრძნოთ ნამდვილი იტალიური სამზარეულოს გემო. ამისთვის თქვენ დაგჭირდებათ De Cecco-ს პაპარდელე, Tartufi-ის შავი ტრუფელი ზეთში და პარმეჯანო Agriform.
aboutMissionImage

წუთი

მოსამზადებელი დრო

წუთი

მომზადების დრო

ულუფა

მომზადების წესები

400 გ Mancini-ს პასტა პაპარდელე; 

1/2 ჭიქა თეთრი, ნახევრად მშრალი ღვინო;

1/2 ჭიქა ნაღები; ერთი თავი ხახვი; 

Jimmy Tartufi-ს ტრიუფელის პასტა; 

Jimmy Tartufi-ს შავი ტრიუფელის ზეთი; 

მარილი გემოვნებით. 


4 ლიტრი წყალი აადუღეთ, დაუმატეთ მარილი, პაპარდელე მოათავსეთ წყალში და ხარშეთ 12 წუთის განმავლობაში.

ხახვი დაჭერით თხლად და ცოტაოდენ კარაქთან ერთად ორი წუთის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე მოშუშეთ, დაუმატეთ ღვინო და ადუღეთ მანამდე, სანამ ნაწილი არ ამოშრება. დაუმატეთ ნაღები გასასქელებლად, ურიეთ და დაუმატეთ ტრიუფელის პასტა და ცოტა შავი ტრიუფელის ზეთი გემოვნებით. პასტა სოუსში გადაიტანეთ და „ალ დენტეს“ კონდიციამდე მოამზადეთ.

მსგავსი რეცეპტები

01

პაპარდელე ტრუფელით

დააგემოვნეთ თეთრი ღვინით დაბალანსებული შავი ტრუფელისა და პარმეზანის ინტენსიური არომატ...
02

ჩიზქეიქი

ტკბილი დესერტი, რომელიც შედგება ერთი ან მეტი ფენისგან. ძირითადი და სქელი ფენა შედგება...
RecipeImage